Šok na Anfieldu!

Užasna igra domaćih

Šok na Anfieldu!

Esmer Oštraković

U toku su utakmice 9. kola Premiershipa, a već na otvaranju utakmica imamo neke iznenađujuće rezultate.

Naime, ekipa Chelseaja gubi na gostovanju kod Crystal Palacea, a ekipa Brightona je došla do vodstva na gostovanju kod Liverpoola.

Chelsea je sa novim trenerom, Grahamom Potterom koji je pravio sjajne rezultate sa Brightonom, stigla na megdan Crystal Palaceu.

Međutim nije nimalo dobro krenulo za Plavce iz Londona, jer su već nakon sedam minuta igre u rezultatskom deficitu.

Nakon sjajne tranzicije domaćeg tima lopta je stigla do Ayewa koji maestralno pronalazi Edouarda, a ovaj pogađa za vodstvo svoje ekipe.

Njegov gol možete pogledati OVDJE.

Liverpool je na svom terenu dočekao ekipu Brightona, a nevjerovatne stvari desile su se u prvih dvadeset minuta te utakmice.

Naime, već nakon četiri minute igre Brighton je preko Trossarda došao do vodstva od 0:1. Prvi gol na utakmici pogledajte OVDJE. Imali su gosti nakon toga još nekoliko prilika, ali je Alisson spašavao domaće.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, u 18. minuti utakmice Trossard svojim drugim golom donosi prednost gostima od 0:2. Gol možete pogledati OVDJE.

Da li će Liverpool i Chelsea do kraja utakmice uspjeti preokrenuti rezultat ostaje da vidimo.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Viper20
za koga je to šok
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti