Chelsea će žestoko kazniti Mounta jer nije poštovao kućnu izolaciju

Išao na termin s prijateljima

Chelsea će žestoko kazniti Mounta jer nije poštovao kućnu izolaciju

E. Čaušević

Fudbalerima Chelseaja naređeno je da dvije sedmice moraju provesti u kućnoj izolaciji nakon što je potvrđeno da je Callum Hudson-Odoi zaražen koronavirusom.

Zbog pandemije koronavirusa fudbal je u potpunosti stao u Evropi, te su skoro sve lige prekinute. Igračima je jasno naređeno da moraju biti u kućnoj izolaciji, a to posebno važi za timove koji u svojim redovima imaju zaraženih.

Nakon što je Hudson-Odoi bio pozitivan na testiranju iz Chelseaja su odmah naredili svojim igračima da idu u izolaciju jer postoji mogućnost daje neko od njih zaražen.

No, engleska javnost je bila u šoku kada je Mason Mount odlučio da izađe iz izolacije i ode na termin fudbala sa svojim prijateljima. Takvo nemarno ponašanje je žestoko osuđeno, a kaznu je najavio i klub.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kako miše Mirror Chelsea će kazniti Mounta žestokom novčanom kaznom od 200.000 funti jer nije poštovao naredbu kluba, te je ugrozio druge ljude svojim bahatim ponašanjem.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi