Mlada zvijezda Chelseaja objavila video poruku - nakon pozitivnog testa na koronavirus

Hudson-Odoi se osjeća dobro

Mlada zvijezda Chelseaja objavila video poruku - nakon pozitivnog testa na koronavirus

Sinoć su potvrđeni prvi slučajevi zaraženih koronavirusom u engleskom fudbalu.

Prvo je obznanjeno da je pozitivan na koronavirus trener Arsenala Mikel Arteta, da bi nedugo nakon toga stigle vijesti da je virus od kojeg strahuje svijet "zakačila" i mlada zvijezda londonskog Chelseaja, Callum Hudson-Odoi.

Iako je test Hudsona-Odoija na koronavirus bio pozitivan, ekipa Chelseaja je nastavila raditi po normalnom rasporedu.

"Svi oni koji nisu imali bliski kontakt s Callumom radit će kao i obično. Callum je od ponedjeljka van ekipe nakon što je imao simptome prehlade testiran je na koronavirus. Večeras je stavljen u izolaciju i osjeća se dobro. Želimo mu brz oporavak i radujemo se njegovom povratku na teren", saopšteno je iz Chelseaja.

Oglasio se sada i sam 19-godišnji krilni napadač, kratkom video porukom na društvenim mrežama.

"Pozdrav, kao što možda i znate, imam virus posljednjih nekoliko dana. Oporavljam se, slijedio sam upute i otišao u samoizolaciju... Nadam se da ću vas sve uskoro vidjeti, čuvajte se", rekao je Hudson-Odoi koji je i poručio sljedeće:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Hvala svima na lijepim željama, kao što sam rekao u videu, dobro se osjećam i nadam se da ćemo se skoro vidjeti".

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi