Chelsea poslao rekordnu ponudu od 120 miliona eura za Enza Fernandeza!

Posao se privodi kraju

Chelsea poslao rekordnu ponudu od 120 miliona eura za Enza Fernandeza!

Esmer Oštraković

Uprava Chelsea potrošila je čak 500 miliona eura na pojačanja, ali se tu ne misle zaustaviti, nego će u posljednjim satima prijelaznog roka pokušati dovesti još jedno pojačanje.

Radi se naravno o igraču kojeg pokušavaju da dovedu skoro cijeli prijelazni rok, a to je Enzo Fernandez iz Benfice.

Dugo Benfica i Chelsea pregovaraju oko transfera Enza Fernandeza, a i sam fudbaler bi bio vrlo sretan ukoliko bi promjenio sredinu.

Čelnici tima iz Portugala su jasni i do sada nisu odustali od svojih riječi. Oni za Enza traže 120 miliona eura i onda će ga pustiti.

Chelsea je do sada slao nekoliko ponuda, a najveća je iznosila 98 miliona eura i tri nogometaša, a to su Fofana, Santos i Ziyech.

Prva dva nogometaša bila bi na posudbi do kraja sezone dok bi Ziyech ostao u ovom klubu, ali i to je odbijeno od strane tima iz Portugala.

Oglasi

Oni su nastavili sa pregovorima sa, a sada je Chelsea uputio novu zvaničnu ponudu, a ona je do sada najveća, te je pitanje kakav će sada odgovor dobiti.

Benfica je tražila 120 miliona eura za Enza Fernandeza i u Chelseaju su konačno prelomili i ponudili upravo toliko novca za njega.

To jasno pokazuje koliko žele ovog nogometaša, te sada ne bi trebalo biti prepreka ka ostvarivanju ovog transfera.

Biti će jako zanimljivo pratiti razvoj situacije u posljednjim satima prijelaznog roka, jer vremena nije ostalo još mnogo.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Enzo Fernandez je u redove lisabonskog kluba stigao prošlog ljeta iz River Plate za 14 miliona eura, a ove sezone je odigrao 25 utakmica i ostvario je učinak od tri gola i pet asistencija.

Fernandez je odigrao odlično Svjetsko prvenstvo, dao je svoj doprinos u osvajanju zlatne medalje za Argentinu i proglašen je najboljim mladim igračem prvenstva.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

NorthStrana
Ništa sad fair-play? #UEFAMAFIA
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi