Chelsea i United hoće Declana Ricea, West Ham želi basnoslovnu cifru

Spremni su ga dobro unovčiti

Chelsea i United hoće Declana Ricea, West Ham želi basnoslovnu cifru

E. Škorić

West Ham je spreman da proda engleskog reprezentativca Declana Ricea, ali za nevjerovatan iznos.

Za ovog nogometaša zanima se Chelsea odavno, kao i Manchester United, ali jedna od zvijezdi Premiershipa neće biti jeftina, naprotiv.

Naime, West Ham je odlučio da ga proda za najmanje 100 miliona eura, što je zaista previše, no s obzirom na današnje cijene transfera, nije isključeno da ga svejedno kupi jedan od velikana sa Otoka.

Rice je standardan reprezentativac Engleske i ovog ljeta je odigrao sve mečeve na Evropskom prvenstvu za reprezentaciju koja je došla do finala, ali je poražena od Italije na penale.

Potražite više informacija na temu Premier league:

On je u dresu West Hama ove sezone u Premiershipu upisao svih šest nastupa, te je ostvario dvije asistencije, a igra na poziciji defanzivnog veznog i stopera.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1582456981
Sad su i ispod prosjeka igraci poceli da se ptodaju za 100mil.. E ako on vredi 100ml.... Onda vredi i nas Loncar bar 50...
0 0
Sars33
Tobejarabi...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi