Ronaldo imao dogovor sa vlasnikom Chelsaja, ali onda mu i on zabio nož u leđa

Šta se desilo?

Ronaldo imao dogovor sa vlasnikom Chelsaja, ali onda mu i on zabio nož u leđa

Esmer Oštraković

Cristiano Ronaldo od jučer više nije igrač Manchester Uniteda nakon što je klub odlučio da raskine ugovor sa njim. Sada Portugalac kao slobodan igrač može potpisati za bilo koji klub na svijetu, a u posljednje vrijeme se govorilo da Chelsea ima dogovor sa njim.

Chelsea je još prošlog ljeta bio zainteresovan za dovođenje Ronalda, a najveći zagovornik toga bio je vlasnik kluba Todd Boehly.

Tadašnji trener Chelseaja, Thomas Tuchel je bio protiv te ide,e te je na kraju njemački trener dobio otkaz, a Ronaldo je ostao u Manchester Unitedu.

Čelnici Manchester Uniteda su jučer odlučili da raskinu ugovor sa Cristianom Ronaldom, a razlog je intervju koji je dao Piersu Morganu.

On je tada žestoko kritikovao upravu Manchester Uniteda, ali i trenera kluba, te je pokazao manjak poštovanja prema svima.

Nakon što je sve postalo zvanično Ronaldo se oglasio na društvenim mrežama, te je napisao kako će uvijek voljeti navijače kluba, kao i sam klub.

Niko još uvijek nije javno izašao i rekao da bi volio dovesti Cristiana Ronalda u svoju ekipu, a od toga je navodno odustao i Chelsea.

Još uvijek nije poznat tačan razlog, ali mediji u engleskoj tvrde da je Potter uspio ubijediti svog vlasnika da bi Ronaldo mogao narušiti atmosferu među igračima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navodno Ronaldo sada nema ponuda, a portugalski mediji tvrde da postoji realna opcija da se vrati u Sporting.

Jasno je da je Portugalac sada fokusiran samo na Svjetsko prvenstvo, te da ćemo morati sačekati kraj Mundijala kako bi saznali ime njegovog novog kluba.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

FudbalskiZnalac
A atmosfera nam je odlična, gubimo sve zaredom
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi