Šok za Liverpool sat vremena uoči derbija na Stamford Bridgeu!

Stigli sastavi

Šok za Liverpool sat vremena uoči derbija na Stamford Bridgeu!

Admin Čaušević

Od 17:30 po centralnoevropskom vremenu na Stamford Bridgeu derbi Premiershipa igraju Chelsea i Liverpool. 

Već sada je jasno da obje ekipe neće igrati u najjačim sastavima. Domaći imaju problema s povredama, ali i nedisciplinom jer je Thomas Tuchel iz ekipe izbacio Romelua Lukakua.

S druge strane najveći problem za Redse predstavlja koronavirus zbog kojeg će Redsi biti i više nego oslabljeni.

Sat uoči utakmice stigla je i šokantana vijesti kako se sumnja da su na Covid-19 pozitivni Alisson, Firmino i Matip te oni neće igrati.

Na klupi neće biti i Juergena Kloppa, dok od ranije nema Roberstona, Thiaga, Origija, Minamina i drugih igrača pa je jasno da Liverpool čeka i više nego teška misija.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sastav Chelseaja izgleda ovako: Mendy, Chalobah, Silva, Rudiger, Azpilicueta, Kante, Kovačić, Alonso, Mount, Pulisic, Havertz.

Za Liverpool od početka nastupaju: Kelleher, Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Tsimikas, Henderson, Fabinho, Milner, Salah, Jota, Mane.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi