Chelsea našao golmana za narednu sezonu
Foto - EPA

Musso stiže na Stamford Bridge

Chelsea našao golmana za narednu sezonu

M. Šljivak

Londonski Chelsea u potrazi je za novim golmanom.

Menadžer Frank Lampard nema namjeru da u novu sezonu uđe s Kepom Arrizabalagom na golu i sve su prilike da će španski golman napustiti klub.

Mnoga imena se povezuju sa dolaskom na Chelsea. Andre Onana je jedan od kandidata, baš kao i Mike Maignan, te Nick Pope.

Međutim, kako tvrdi Gazzetta dello Sport, najbliži dolasku na Stamford Bridge je argentinski golman iz redova Udinesea Juan Musso.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navodno, pregovori oko transfera su već počeli. Udinese je postavio cijenu od 30 miliona eura, a ta cifra ne predstavlja problem londonskom klubu i Musso bi mogao od naredne sezone braniti u Chelseaju.

Ovaj 25-godišnji golman stigao je u Udinese 2018. godine iz argentinskog Racinga i pruža zaista odlične partije na golu ovog tima.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi