Chelsea obradovao navijače

Pulišić predstavljen

Chelsea obradovao navijače

Edmir Škorić

Američki nogometaš Christian Pulišić predstavljen je u Chelseaju.

Pulišić je nakon završene Bundeslige odmah krenuo put Londona i u narednoj sezoni će braniti boje Chelseaja.

Podsjetimo, on je u januarskom prelaznom roku prešao iz Borussije Dortmund u redove londonske ekipe u transferu koji je iznosio 64 miliona eura.

"Osjećaj je sjajan i vrlo sam uzbuđen, jedva čekam početi u Chelseaju. Moram završiti sezonu ovdje, ali radujem se odlasku. Ne mogu dočekati, bit će to sjajno iskustvo. To će biti i promjena za mene, ali biti u Engleskoj i pričati engleski me uzbuđuje", rekao je Pulišić.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pojavila se i njegova fotografija u dresu Chelseaja, koji ga je danas predstavio na Stamford Bridgeu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi