9

Komentari (9)

ElvirBolic
Ovaj novinar pojma nema. Znaci drug, kani se pisanja i idi radi nesto sto ti ide. Taman da svi prvotimci odu (sto svakako nece biti slucaj), da CHE vrati samo igrace s posudbi (Gallagher npr, Guehi, Ampadu, Emerson, Gilmour, Batsuhayi, Broja itd) opet ima respektabilnu ekipu, da ne pricam o tome da moze prodati vise igraca za vrlo visoke cifre. Tako da, pokrij se po usima i nemoj vise pisat bogati.
Abramhimovic
A i ti kofol novinaru pa ti ces se prije Chelsea raspasti
Abramhimovic
Dolazi bolji i mladji Jules Koundé i nece samo stati na tome a Kante legenda polako slabi,najbolje svoje je dao za Chelsea kao i Hazard hvala im?
King_Kenny
...plastika se raspada,Kantea treba pridruziti braci muslimanima u Liverpoolu,on bi tu uletio u vezni red samo tako.
Abramhimovic
Haha Luzerpool
Bhf111
Tako ce se i Rusija raspasti ako Bog da
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.