Chelsea na korak od prodaje Courtoisa
Još jedan veliki transfer (Foto: EPA)

Belgijanac napušta Stamford Bridge

Chelsea na korak od prodaje Courtoisa

Midhat Šljivak

Londonski Chelsea odlučio je prodati belgijskog golmana Thibauta Courtoisa.

Prema navodima medija u Belgiji, Chelsea je počeo pregovore oko transfera sjajnog golmana sa Real Madridom i izvjesno je da će do dogovora i doći.

Courtois se već odavno povezuje sa Realom. Čini se da će konačno i on doći na svoje i da će ostvariti želju za dresom Kraljeva iz Madrida.

U narednim danima više će se znati o ovom transferu i sve bi trebalo biti završeno odmah po završetku Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Real će, prema određenim informacijama, isplatiti 50 miliona funti za usluge 26-godišnjeg golmana kojem je ostala još jedna sezone ugovora sa Plavcima.

Courtois je prije Chelseaja branio boje Realovog velikog rivala Atletica iz Madrida.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi