Chelsea prodaje 13 igrača!

Prenosi The Times

Chelsea prodaje 13 igrača!

Teme:

Iako aktuelna sezona još uvijek nije završena Chelsea je već uložio ogroman novac u pojačanja. Do sada su došli Hakim Ziyech i Timo Werner, ali tu vjerovatno neće biti kraj. 

Obzirom da su naredne mete Plavaca igrači poput Kaija Havertza i Bena Chilwella, bit će potrebno još novca da se zadovolje potrebe trenera Franka Lamparda a isti će biti dobijen prodajom nekih igrača.

The Times prenosi kako Plavci namjeravaju prodati čak 13 fudbalera ovog ljeta. Na transfer listi u prvom redu bit će Emerson Palmieri, Marcos Alonso, Kurt Zouma, Andreas Christensen, Michy Batshuayi i Ross Barkley. Također, neki od igrača koji su trenutno na posudbi poput Babe Rahmana, Tiemouea Bakayoka, Victora Mosesa i Marija Pašalića bit će prodati dok će ista sudbina zadesiti do sada nedodireljive Jorginha i N'Gola Kantea, ali oni mogu ići samo u slučaju atraktivnih ponuda. Također, klub bi mogao napustiti i Olivier Giroud koji je nedavno stavio potpis na novi ugovor.

Od velike važnosti za Plavce bit će i plasman u Ligu prvaka odnosno zadržavanje četvrte pozicije u Premiershipu na kojoj se trenutno nalaze. Tada će im sigurno biti mnogo lakše da dovedu mete koje ciljaju već neko vrijeme.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi