Werner poslao poruku navijačima Chelseaja: Sretan sam što ću biti dio ovog kluba

Veliko pojačanje za Plavce

Werner poslao poruku navijačima Chelseaja: Sretan sam što ću biti dio ovog kluba

E. Čaušević

Chelsea je danas i zvanično potvrdio da je Timo Werner potpisao ugovor s ovim klubom.

Sjajni njemački fudbaler u Chelsea stiže iz Leipziga gdje je prethodnih nekoliko sezona pružao odlične partije. Plavci su danas zvanično potvrdili da je on novi igrač ovog kluba, te će se ekipi priključiti već početkom narednog mjeseca.

To znači da Werner neće igrati mečeve Lige prvaka za Leipzig u avgusto što će sigurno biti veliki hendikep. Werner se danas oglasio na društvenim mrežama, te je poslao prvu poruku navijačima Chelseaja.

"Veoma sam sretan što ću se pridružiti Plavcima od naredne sezone. Osjećam da je ovo pravi korak za mene i sretan sam što ću biti dio Chelseaja i zaista se radujem nastupima u dresu ovog kluba. Navijačima želim kratko reći da se vidimo uskoro", poručio je Werner.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Mele
Mislim da si se zeznuo, ali vrijeme ce pokazati, kod Kloppa ili Zidanea bi ti bilo bolje. Pulisic ako je u formi, moze igrati obe strane..Nisi ni ti Hazard, da ga zamjenis..
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi