Chelsea pronašao Juventusu 'ahilovu petu': Pjanić na ljeto stiže na Stamford Bridge?

Nude razmjenu igrača

Chelsea pronašao Juventusu 'ahilovu petu': Pjanić na ljeto stiže na Stamford Bridge?

E. Čaušević

Engleski mediji objavili su danas da bi bh. reprezentativac Miralem Pjanić naredne sezone karijeru mogao nastaviti u engleskom Premiershipu.

Prije nekoliko dana u italijanskoj javnosti se pojavila vijest da će Juventus prodati Pjanića na kraju ove sezone, te da je za njega veliki interes pokazao PSG.

No, danas se pojavila informacija da je interes za Pjanića pokazao i londonski Chelsea. Špekuliše se da su Plavci spremni platiti oko 60 miliona eura za veznjaka Juventusa, ali će ga pokušati dovesti na "bezbolniji način".

Naime, Chelsea će Juventusu prvo ponuditi opciju razmjene igrača bez uključenog novca u dogovor. Mirror piše da su Plavci spremni pustiti Jorginha u suprotnom pravcu, a da na Stamford Bridge dođe Pjanić.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ova ponuda bi mogla biti pun pogodak jer je Maurizio Sarri veliki fan Jorginha kojeg je trenirao u Chelseaju, ali i Napoliju prije toga. Sigurno da će se i Sarri dosta pitati u svemu, te odlazak Pjanića u Chelsea više ne izgleda toliko kao nemoguća opcija.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zee
Samo idi u Chelsea.... Pojacaj juventus
1 2
user1576871911
Treba Pjanić ostati u Juventusu ne ici u Chelsea
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti