Chelsea pronašao novog rezervnog golmana?

Pronašli zamjenu za Asmira?

Chelsea pronašao novog rezervnog golmana?

Čini se kako su čelnici Chelseaja već pronašli zamjenu za našeg golmana Asmira Begovića.

Asmir će gotovo sigurno napustiti tim sa Stamford Bridge stadiona na kraju ove sezone, a nova destinacija za sada još nije poznata.

Čelnici Chelseaja ne gube vrijeme i već su 'zapikali' golmana Brighton & Hove Albiona Davida Stockdalea. Radi se o golmanu koji je u karijeri promijenio veliki broj klubova, a najbolje partije pruža upravo u trenutnom klubu. 

Njemu na kraju ove sezone ističe ugovor i čini se kako bi naredne sezone mogao umjesto Begovića biti rezervna opcija za prvog golmana Chelseaja Thibauta Courtoisa. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, ekipa Brightona već je obezbijedila plasman u Premiership, ali bi naredne sezone u najjačem rangu engleskog fudbala trebali biti bez trenutno prvog čuvara mreže.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti