Chelsea se javio Barceloni s ambicioznim planom razmjene
Foto - EPA

Nude Kepu za Ter Stegena

Chelsea se javio Barceloni s ambicioznim planom razmjene

M. Šljivak

Londonski Chelsea iz dana u dan pokazuje velike ambicije kada je tržitše fudbalera u pitanju.

Plavci su već završili nekoliko velikih poslova za narednu sezonu, ali se nemaju namjeru zaustaviti i odlučili su se krenuti po golmana Barcelone Marca-Andrea ter Stegena.

Kako navodi Mundo Deportivo, londonski klub od Barcelone traži njemačkog čuvara mreže, a u suprotnom pravcu su im spremni poslati najskupljeg golmana svijeta Kepu Arrizabalagu.

Arrizabalaga je veliko razočaranje za sve u Londonu. Imao je silnih kikseva od dolaska u klub i već se uveliko traži njegova zamjena.

Potražite više informacija na temu Premier league:

S mnogim golmanima se povezivao Chelsea. Oni su odlučili ipak ciljati na sami vrh i pokušati da dovedu jednog od najboljeg na svijetu i ponudili su razmjenu Barceloni.

Bit će zanimljivo vidjeti šta će se desiti u ovom slučaju, ali svakako je ovo itekako interesantna ponuda.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi