Zvanično: Chelsea doveo Bakayoka

Potpisao petogodišnji ugovor

Zvanično: Chelsea doveo Bakayoka

M. Šljivak

Tiemoue Bakayoko novi je igrač londonskog Chelseaja.

Ovaj 22-godišnji veznjak potpisao je danas petogodišnji ugovor sa Plavcima u čije redove stiže iz ekipa Monaca u kojem je imao odličnu sezonu.

Bakayoko je na predstavljanju istakao da je veoma sretan što dolazi u ovaj veliki klub:

"Sretan sam zbog dolaska u veliki tim poput Chelseaja. Odrastao sam gledajući ovaj tim i potpis nije bio upitan jer volim Chelsea od malih nogu. Radujem se što ću igrati s mnogo odličnih fudbalera i pod vodstvom sjajnog trenera", rekao je Bakayoko po potpisu ugovora.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Francuski fudbaler je već odabrao i broj. On će u Chelseaju igrati sa brojem 14.

Monaco je za ovaj transfer inkasirao 40 miliona funti.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi