Falcao: Zbog Chelseaja sam odbio dvije ponude
FOTO: EPA

Novac nije presudio

Falcao: Zbog Chelseaja sam odbio dvije ponude

Kolumbijski napadač Radamel Falcao je imao opciju da promijeni sredinu u zimskom prijelaznom roku. 

Falcao (30) je u Chelsea dospio ljetos iz Manchester Uniteda, međutim svoju prepoznavljivu formu nije uspio vratiti ni u londonskom klubu i unatoč tome ne odustaje od cilja da postane prvi izbor trenera Guusa Hiddinka.

"Da, imao sam dvije ponude iz Kine, ali ostao sam u Engleskoj da se pokušam nametnuti. Odlazak u Kinu bio bi najlaki izbor, međutim želim se izboriti za mjesto u Chelseaju", izjavio je iskusni Falcao. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kolubmijac je ove sezone u engleskom Premiershipu odigrao devet utakmica i pritom se samo jednom upisao u listu strijelaca.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi