Chelsea se u Cardiffu izvukao u posljednji čas

Pobjeda Plavaca

Chelsea se u Cardiffu izvukao u posljednji čas

Chelsea je danas porazio u gostima Cardiff sa 2:1 u susretu 32. kola Premiershipa.

Plavci igraju vrlo slabo u posljednje vrijeme u Premiershipu pa su na takav način odigrali i veći dio današnje utakmice. Ipak, uspjeli suu posljednjim minutama da preokrenu stvari u svoju korist.

Cardiff je na ovom susretu poveo u 46. minuti vrlo lijepim golom Camarasa i činilo se da će osvojiti sve bodove. Ipak, Plavci se nisu predavali te su šest minuta prije kraja došli do poravnanja golom Azpilicuete.

Sva tri boda gostima iz Londona donio je Loftus-Cheek u prvoj minuti sudijske nadoknade vremena.

Chelsea je nakon ovog trijumfa ostao na 6. poziciji sa 60 osvojenih bodova, dok je Cardiff još uvijek u opasnoj zini jer ima samo 28 bodova.

Premiership, 32. kolo:

Cardiff - Chelsea 1:2

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaDaj
Nećemo spominjati prvi Chelsea gol iz ČISTOG ofsajda
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi