7

Komentari (7)

Dugi
Bogami ste coravi. Tuschel drzi Kontea za ruku i nece da ga pusti a on je kriv i kao izprovocirao tog svabu! Konte je puno nizi ali ga je treao napucati u jaja! I nema zasluzili pobjedu kad nisu pobijedili. Znaci, nerijeseno, nema pobjednika, i najispravnije je!
DadiG
Ja ne znam ko je čorav. Na snimku se vidi kako Conte pruži ruku ali i ne pogleda Tuchela dok se rukuju
user1646942280
Kakva korist nadigrati protivnika kad nema završnice. Havertz je ogroman talent, ali nije klasični napadač. Isto Benzema krilo da igra u Realu, a špica Vakverde. Ili igraj Broju mladog ili dovedi špica da valja. Baš ovaj Tuchel nekad veze nema.
King_Kenny
@user1646942280 ...pa doveo je bio Lukakua i sta su napravili?
King_Kenny
@user1646942280 ...pa nema spiceva za EPL da se moze birati,ima ih 5-6 na svijetu koji mogu igrati u top ekipama,a ti su sve skuoi ili nisu na prodaju...
user1646942280
Da su ostavili Girouda, možda su se mogli boriti za titulu prošle sezone. Poenta je da ni Havertz ni Sterling nisu špicevi. Na tim pozicijama nikad maksimum neće dobiti od ovih igrača. Broja je mlad ali može u da igra u engleskoj. Bio je dobar u dosta lošijem timu, onda može da se oproba i u Chelseju.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.