Chelsea dogovorio još jedno veliko pojačanje

Kounde sve dogovorio

Chelsea dogovorio još jedno veliko pojačanje

E. Čaušević

Chelsea je prošle sedmice oduševio svoje navijače potvrdom dolaska Romelua Lukakua iz Intera, ali čini se da za njih još uvijek nije završen prelazni rok.

Lukaku je se vratio u Chelsea kako bi konačno pokazao o kakvom igraču se radi, a Plavci su za ovaj transfer izdvojili čak 115 milona eura. Ipak, Belgijanac je već u prvom meču za novi klub uspio da postigne pogodak protiv Arsenala.

Iako Thomas Tuchel na raspolaganju ima zaista odličan igrački kadar čini se da ljetni prelazni rok još uvijek nije završen za Chelsea.

Fabrizio Romano je objavio danas da je Chelsea sve dogovorio s francuskim defanzivcem Julesom Koundeom koji će s londonskim klubom potpisati petogodišnji ugovor.

Kounde prethodnih sezona igra odlično u dresu Seville čime se izborio i za poziv u reprezentaciju Francuske.

Iako je bio na meti Manchester Uniteda na kraju je odlučio da karijeru nastavi u Chelseaju. On je već s Plavcima sve dogovorio, ali još uvijek klubovi trebaju da ozvanične transfer.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kounde se s velikim poštovanjem odnosi prema Sevilli i ne želi da požuruje njihov pristanak na transfer.

Francuski defanzivac u Chelsea bi trebao stići umjesto Kourta Zoume koji je na korak od odlaska u West Ham.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi