Chelsea u pregovorima, na meti je alžirski mađioničar!
Foto: Screenshot/Youtube

Vještine Saida Benrahme nisu mogle proći neopaženo

Chelsea u pregovorima, na meti je alžirski mađioničar!

Teme:

Ime Saida Benrahme mnogima vjerovatno ne znači ništa. Oni koji su, međutim, tu i tamo pogledali koju utakmicu Championshipa i njegovog Brentforda sigurno znaju o kome je riječ.

24-godišnji Alžirac je fudbaler fantastičnih driblerskih vještina, pa malo ko ostane ravnodušan na njegove poteze - posebno kada je u elementu.

Bez obzira što Benrahma nastupa u drugom rangu engleskog fudbala, bilo je samo pitanje vremena kada će neki od velikana primijetiti njegove fudbalske vještine. A ozbiljno je "zapao za oko" Chelseaju.

Francuski RMC Sport danas piše da je Chelsea već počeo pregovore sa predstavnicima Brentfordovog krilnog fudbalera.

Navodno je Chelsea ranije kontaktirao predstavnika kluba iz Championshipa i izrazio svoj interes za Benrahmu, ali se i dalje čeka na zvaničnu ponudu.

Treba istaći da se od ranije špekuliše da su za nekadašnjeg fudbalera Nice zainteresovani i Leicester i Arsenal.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ko god da dovede Saida Benrahmu mogao bi napraviti pravi posao s obzirom da njegov transfer ne bi trebao koštati previše novca, a da je riječ o igrači sjajnih kvaliteta. Prisjetimo se samo Benrahminog driblinga protiv Bristol Cityja s početka ove godine:

Inače, Benrahmu je Brentford doveo na ljeto 2018. godine iz Nice, za nešto manje od dva miliona eura.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Brentford bi zaradio odlicnu sumu za ovoga, dakle oko 20-30 m€ , a Chelsea bi dobio odlicnog krilnog napadača, win win situacija
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi