Chelsea ušao u pregovore s Evertonom

Želi dovesti Lukakua i Stonesa

Chelsea ušao u pregovore s Evertonom

Edmir Škorić

Londonski Chelsea kontaktirao je Everton zbog dvojice nogometaša.

Chelsea je, prema pisanju medija u Belgiji, već uspostavio kontakt s Evertonom kako bi angažovao Romelua Lukakau i Johna Stonesa.

Očekuju se dugi i naporni pregovori, Everton ne planira olako da pusti ove igrače, pa je zato Chelsea nešto ranije krenuo u posao.

Prije samo dva ljeta Lukaku je bio otpisan u Chelseaju, a sada na Stamford Bridgeu maštaju o njemu. No, sada je problem što igrača žele i drugi velikani poput Bayerna, Juventusa i PSG-a.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Što se Stonesa tiče, on je odavno na meti Plavaca, koji su ga i ranije pokušavali dovesti. Ipak, Lukaku i Stones će prvo odraditi Evropsko prvenstvo s Belgijom i Engleskom, a onda bi trebalo da se zna hoće li ostati na Goodison Parku ili će pak put Stamford Bridgea.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi