13

Komentari (13)

dadopd
Kazu Werner bolji od Jote zna Klop sto ga nije htio uzeti.
Tz_Niko75
Kad tad se mora niz prekinut
ArmiNN
Solsker kad je tek dosao 12 utakmica bez poraza,isto kao Tuchel,samo pozitivan efekat,Touchel nije uspio sa onakvim PsG kamoli sa Che
Mowzilla
Dzabe vam novci moji sinovci...
AmarSahin
West Ham je u zoni za Ligu Prvaka, Chelsea nije.
Mahatma.Barbie
Chelsea ti je četvrti druže, ovo im je prvi poraz od dolaska Tuchela.
bistrik87
AmarSahin
@Mahatma.Barbie Kao prvo, pola lige im je za petama i pola lige nije igralo još uvijek, znači, na 4. mjesto mogu doći West Ham i Tottenham, pošto nisu još uvijek igrali i imaju 49 i 48 bodova, dok Chelsea ima 51.
Mahatma.Barbie
I ja bih volio da ne odu u LP(može West Ham, Tottenham) , ali ima Chelsea previše kvalitetnu ekipu i trenera da to ne ostvare u ostatku prvenstva. A i suci će ih vjerovatno pogurati ako u nekoj utakmici zapne.
BBB25
@Mahatma.Barbie gurat će ih isto ko što su ih pogurali danas
Mahatma.Barbie
Biće tu kompenzacija kad se vidi da su ih danas zakinuli. Pamti moje riječi.
Marco_Materazzi
@AmarSahin sto znaci da je Chelsea u zoni za ligu prvaka a West Ham i Tottenham ako pobijede mogu se popeti na cetvrto mjesto na tabeli. Znam da si kao navijac djubrentusa navikao da lazes ali Chelsea je trenutno cetvrti druze.
AmarSahin
@Marco_Materazzi Tottenham i West Ham pobjede, i eto druže Chelsea 6., napisao sam komentar da objasnim ali ti izgleda ne znaš čitati, al važno je da si ti napisao komentar
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.