Chelseajevo pojačanje van terena do kraja mjeseca

Drinkwater povrijeđen

Chelseajevo pojačanje van terena do kraja mjeseca

Najnovije pojačanje londonskog Chelseaja Danny Drinkwater morat će zbog povrede pauzirati do kraja ovog mjeseca. 

Drinkwater je u Chelsea stigao posljednjeg dana prelaznog roka za cijenu od 35 miliona funti, ali još uvijek nije debitovao u dresu novog kluba.

Na početku sezone, dok je još bio član Leicester Cityja, Drinkwater je imao problema sa povredom bedra, a tek nakon što se oporavio, zadobio je povredu lista i debitovat će za Chelsea tek nakon reprezentativne pauze, a to je potvrdio i trener ove ekipe Antonio Conte. 

"On ima problem sa listom. Mislim da je teško vjerovati da ćemo ga na terenu vidjeti prije reprezentativne pauze. On treba vrijeme za oporavak. Prava je šteta što mu se ovo desilo jer je počeo dobro trenirati i vraćati se u formu. Ne znam hoće li dvije, tri ili četiri sedmice biti odsutan", rekao je Conte. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, ekipa Chelseaja narednu utakmicu igra sutra na Stamford Bridge stadionu protiv Arsenala. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi