Cherchesov: Protiv Portugala s istim sastavom
Foto: EPA

Izbornik Rusije nakon pobjede protiv Novog Zelenda

Cherchesov: Protiv Portugala s istim sastavom

S. Bošković

Fudbalska reprezentacija Rusije danas je na otvaranju Kupa Konfederacija savladala reprezentaciju Novog Zelanda rezultatom 2:0. 

Nakon meča, svoje zadovoljstvo nije krio izbornik ruske reprezentacije Stanislav Cherchesov: 

"Sretan sam. Tempo utakmice je bio visok, a igralo se dosta brzo, no mi smo uspjeli učiniti sve ono što smo isplanirali u svlačionici i slaviti", rekao je Cherchesov, te dodao: 

"Danas smo učinili sve dobro, svaki igrač se držao svojih zadataka. Sad nam slijedi utakmica protiv Portugala i mislim da ćemo igrati u istom sastavu", zaključio je ruski izbornik. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Pored Rusije i Novog Zelanda u grupi A nalaze se još reprezentacija Meksika i Portugala koji svoj susret igraju u nedjelju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi