Cherchesova iznervirao novinar: Kakvo je to pitanje, treba da se stidite!

Selektor Rusije

Cherchesova iznervirao novinar: Kakvo je to pitanje, treba da se stidite!

Selektor reprezentacije Rusije Stanislav Cherchesov bio je sinoć veoma ljut nakon utakmice četvrtfinala protiv Hrvatske zbog jednog novinarskog pitanja.

Njegova reprezentacija je izgubila od Hrvatske nakon penala, a slektoru je nakon meča postavljeno mnogo nezgodnih pitanja. Neka su bila je li zadovoljan navijanjem, je li pogriješio u odabiru igrača, pa čak i zašto je bio toliko nervozan tokom utakmica.

"Ako vas na sudu, na ročištu, sudija pita, da li biste rekli isto? Bio sam pod emocijama, a ne nervozan. Vi ste iz Grčke? Morate se stiditi. Ne mogu vjerovati da čujem takvo pitanje od Grka...Da ste Skandinavac, pa OK, ali Grk...", rekao je selektor Rusije.

Naravno, on je između ostalog poručio da je veoma zadovoljan partijama svojih fudbalera i da im nema šta zamjeriti nakon utakmice.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Ne znam da li je ovo više nego što je trebalo da uradimo. Analizirat ćemo. Rezultat nije loš, ali osjećamo se kao vojnici koji su demobilisirani prije kraja vojnog roka. Možda bi bilo bolje da smo ostali do 15. jula", poručio je on.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi