Chicharito na izlaznim vratima West Hama

Seli u MLS?

Chicharito na izlaznim vratima West Hama

Javier Hernandez, poznatiji kao Chicharito, nije opravdao očekivanja u West Hamu i gotovo sigurno će napustiti engleski tim.

Meksički fudbaler je u West Ham stigao tokom ljeta za 16 miliona funti, međutim za vrijeme dosad provedeno u klubu je postigao svega četiri pogotka u Premier ligi, što nimalo ne zadovoljava trenera Davida Moyesa.

Englezi špekulišu da su u West Hamu izgubili strpljenje s ovim 29-godišnjim fudbalerom i da su spremni saslušati ponude koje dođu. Za Chicharita je navodno zainteresovan Los Angeles FC, gdje je preselio njegov reprezentativni saigrač Carlos Vela.

Chicharito je prije nego što je došao u West Ham nastupao za Bayer Leverkusen, a kroz karijeru je još bio član Manchester Uniteda, Real Madrida i Deportivo Guadalajare.

Za reprezentaciju svoje zemlje je odigrao 99 utakmica i pritom postigao 49 pogodaka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi