Chiellini blizu potpisa novog ugovora sa Juventusom

Ostat će u Torinu do kraja karijere

Chiellini blizu potpisa novog ugovora sa Juventusom

Sjajni italijanski defanzivac Giorgio Chiellini veoma je blizu produženja ugovora sa Juventusom. 

Oko novog ugovora za ovog sjajnog defanzivca piše se već dugo vremena. Chielliniju aktuelni ugovor sa Juventusom ističe na ljeto, ali kako sada stvari stoje sasvim je izvjesno da će isti obnoviti.

On se proteklih mjeseci povezivao sa Chelseajem i ponovnom saradnjom sa Antonijem Conteom, ali od toga neće biti ništa i to je potvrdio i sam Conte.

"Mislim da on želi karijeru završiti u Juventusu", rekao je Conte prošle sedmice engleskim medijima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Chiellini na stolu ima ponudu da potpiše novi dvogodišnji ugovor koji bi ga zadržao u Torinu do 2020. godine, a tada će on imati 36 i vjerovatno će biti vrijeme i za kraj karijere.

Kako prenosi Corriere della Sera, ostalo je još samo da se dvije strane dogovore oko sitnica i ugovor bi veoma brzo trebao biti potpisan.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi