Chiellini: Bonucci mi je prijatelj, ali... poštujem svoje suigrače

Pričao o mogućem povratku stopera

Chiellini: Bonucci mi je prijatelj, ali... poštujem svoje suigrače

Kapiten Juventusa Giorgio Chiellini kaže da mu je Bonucci prijatelj, ali da ne zna hoće li se vratiti iz Milana.

“Leonardo je moj prijatelj.”

“Provodim odmore sa njim i sa porodicom. Znam za njegov kvalitet, ali ne znam šta će biti. Nije to lako, želim da poštujem svoje saigrače.”

“Nisam predsjednik ili direktor, tako da ćemo vidjeti šta će se desiti do kraja prelaznog roka. Vidjet ćemo da li će Leonardo doći.”

Govorio je takođe o Cristianu Ronaldu.

“Rekao sam svojim prijateljima – ma ne, to je nemoguće.”

“Zatim sam, jednog dana, pomislio da je to moguće. Sa našom upravom je to moguće. Juventus napreduje iz godine u godinu i potrebni su nam šampioni kao što je Cristiano.”

Potražite više informacija na temu Serie A:

“Uzbuđeni smo, spremni smo da radimo sa njim. Svi su spremni da sarađuju sa njim i nadamo se da ćemo ostvariti svoje ciljeve.”

Podsjetimo Bonucci je Juventus napustio u ne baš lijepoj atmosferi nakon izgubljenog finala Lige prvaka protiv Real Madrida, a špekuliralo se da je glavni razlog odlaska bio sukob s pojedinim igračima i trenerom Allegrijem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi