Chiellini: Masakrirali su nas

Stoper Juventusa nikako da zaboravi Madrid

Chiellini: Masakrirali su nas

E. Škorić

Stoper Juventusa Giorigo Chiellini osvrnuo se na dramu koja je viđena u srijedu navečer u Madridu.

Juventus je vodio 3:0 u Madridu protiv Reala u uzvratu četvrtfinala Lige prvaka i bio je na pragu produžetaka, a onda je sudija Michael Oliver pokazao na penal zbog navodnog faula Mehdija Benatije nad Lucasom.

"Izgledalo je nemoguće da svira penal. Staviti ruku na nekoga je samo trenutak. Nije da smo bili kažnjeni, bili smo zapravo masakrirani. Šteta, mogla su dva italijanska kluba igrati u polufinalu i to bi bilo odlično", kazao je Chiellini, pa je dodao:

"Ponosan sam ipak što sam dio ovog ogromnog tima. Igrali smo utakmicu koja će otići u historiju i ostati zapamćena".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Chiellini smatra da je Oliver pretjerao i kada je isključio golmana Gianluigija Buffona.

"Pa ako je već nekoga trebao da isključi, onda je trebao da isključi Benatiju, a ne Buffona. Sve je bilo besmisleno", kazao je Chiellini.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi