UEFA sprema žestoke kazne: Fizički obračun u tunelu Bernabeua
Velika nervoza je vladala nakon dosuđenog penala (Foto: EPA)

Marcelo izazvao sukob

UEFA sprema žestoke kazne: Fizički obračun u tunelu Bernabeua

Midhat Šljivak

Svijet fudbala još uvijek priča o revanš susretu Lige prvaka između Real Madrida i Juventusa.

Sve je zakuhao engleski sudija Michael Oliver kontroverznim penalom kojeg je dosudio u korist Kraljeva u trećoj minuti nadoknade, a igrači oba tima, posebno Juventusa su bili izuzetno ljuti.

Tenzije su na terenu, ali i van njega bile ogromne, a kako Repubblica tvrdi došlo je i do fizičkog sukoba u tunelu stadiona Santiago Bernabeu.

Navodno, glavnu ulogu je imao defanzivac Reala Marcelo. Prema pisanju ovog lista Brazilac je izazvao fizički sukob u kojem je učestvovalo nekoliko fudbalera oba tima.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

UEFA je pokrenula istragu. Prikupljaju informacije o onom što se dogodilo i navodno su moguće žestoke kazne, pa čak i dugoročnije suspenzije.

Također, kažnjen će vjerovatno biti i kapiten Kraljeva Sergio Ramos koji se našao na terenu u finišu utakmice, iako nije smio biti u određenim dijelovima zbog suspenzije koju je imao.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi