Smalling tvrdi: Vidio sam vanzemaljce!
Foto: EPA

Englez nema dilemu

Smalling tvrdi: Vidio sam vanzemaljce!

S. Grebović

Da, dobro ste pročitali. Igrač Rome Chris Smalling izjavio je kako je u nedelju večer zajedno sa svojom suprugom vidio NLO.

Bivši igrač Manchester Uniteda, a danas član Rome, Chris Smalling, odmor od naporne sezone skupa sa porodicom provodi na Jamjaci. 

Upravo su tamo on i njegova žena, bar prema njihovim riječima, na nebu uočili neregistrirajući leteći objekat. Taj događaj su opisali kao nešto najčudnije što su ikad vidjeli. 

Njegova supruga je čitav događaj opisala na svom Instagram storyju.

"Bio je to ogroman i vrlo sofisticiran leteći objekat sa jakim svjetlima na sebi. Izgledao je jako čudno, 100 biliona posto to nije bio neki dron. Ludo znam! Također, nije bio avion ili nešto slično. Bilo je jako tiho. Također, nemam ništa od toga da podijelim ovo. Samo da će mnogi moji pratioci pomisliti da sam luda!", napisala je Sam Smalling.

Opis nije dostupan

Chris Smalling je ove sezone u dresu Vučice odigrao 16 utakmica, a veči dio sezone je kuburio sa povredama.

Prije Rome nastupao je za Manchester United punih 8 godina, gdje je stigao iz Fulhama. Karijeru je počeo u redovima niželigaša Maidstonea.

Potražite više informacija na temu Serie A:

I legendarni Diego Maradona je svojevremeno imao iskustva sa vanzemaljcima. 

“Zašto bi to izmišljali? Jednom prilikom sam, nakon što sam popio previše, odsustvovao od kuće nekoliko dana. Vratio sam se kući i rekao da su me oteli vanzemaljci. Uhvatili su me i oteli, ne mogu vam pričati o tome ”, izjavio je prije par godina veliki Diego.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

makelele
Ja sam tog dana zalijevao zemlju pestidicima... bio je crven, ustvari žut, taj zeleni leteći objekat je odjednom nestao...
6 0
Probisvjet
Jamajku cesto posjecuju vanzemljaci. Jbg ja sam ih cesto sa drustvom gledao i u BiH, pa cak i u HR.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi