Trenutak koji se pamti cijeli život: Eriksen ušao u igru, a onda je čuo ovacije s tribina

Vratio se na teren nakon srčanog udara

Trenutak koji se pamti cijeli život: Eriksen ušao u igru, a onda je čuo ovacije s tribina

Endin Čaušević

Fudbaleri Brentforda igraju trenutno na svom terenu protiv Newcastlea meč 27. kola Premiershipa.

Za domaće je ovaj meč počeo dosta loše jer su ostali s igračem manje kada je Dasilva u 11. minuti dobio direktan crveni karton zbog žestokog prekršaja.

Gosti sa St. James Parka su to itekako iskoristili i do kraja prvog poluvremena su zabili dva gola. Prvo je Joelinton u 33. minuti pogodio za 1:0, a 11 minuta kasnije Willock je udvostručio prednost Newcastlea.

No, najbolji detalj ove utakmice desio se u 52. minuti kada je cijeli stadion bio na nogama, a u centru pažnje našao se Christian Eriksen.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nakon 259 dana od srčanog udara Eriksen se po prvi put vratio na teren, te je debitovao za svoj novi klub, a navijači oba tima dočekali su ga sjajnim aplauzom i ovacijama.

Top Komentari

Puno srece za Eriksena, zelim mu uspjesne nastupe i mnogo godina na fudbalskom terenu.
3 0
brada1975
Svaks cast
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti