Povratak otpisanog na teren: Cijeli svijet će sutra gledati meč Brentford - Newcastle
Foto - EPA

Vratio se iz mrtvih

Povratak otpisanog na teren: Cijeli svijet će sutra gledati meč Brentford - Newcastle

Midhat Šljivak

Christian Eriksen se vraća na teren.

Nekoliko mjeseci nakon što je doživio srčani udar na prvenstvu Evrope u utakmici Danske i Finske, sjajni fudbaler će ponovo zaigrati fudbal i bit će dio ekipe Brentforda u duelu protiv Newcastlea.

Ovo je potvrdio menadžer Brentforda Thomas Frank.

"Eriksen će biti u ekipi i dobit će šansu za igru. Bit će to veliki trenutak za sve nas, a posebno za Christiana i njegovu porodicu", rekao je Frank.

Eriksen je ove zime stigao iz Intera u Brentford i sigurno je da će njegov povratak na teren privući veliku pažnju širom svijeta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Danski fudbaler je u Brentford stigao iz Intera, gdje nije mogao dobiti dozvolu za nastupe zbog strogih pravila za igrače sa srčanim problemima.

Eriksen će na terenu igrati s defibrilatorom koji će regulisati rad njegovog srca.

Top Komentari

MaDaj
“Vratio se iz mrtvih” boze pomozi im, oni neznaju šta pišu !
6 1
axel42
Čisto sumnjam da će cijeli svijet gledati. Ima bitnijih stvari od toga, recimo teško da će neko u Ukrajini to gledati, samo jedan primjer navodim. Neću ni ja gledati, tako da ne bih rekao da vam je taj naslov baš tačan.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi