Eriksen stigao u Interov kamp, ono što je uslijedilo je jače od života!

Nakon incidenta na Evropskom prvenstvu

Eriksen stigao u Interov kamp, ono što je uslijedilo je jače od života!

A. Čaušević

Christian Eriksen je je bio među fudbalerima o kojim se najviše pričalo na Evropskom prvenstvu i to zbog incidenta koji na sreću nije okončan tragično. 

U prvom kolu protiv Finske Eriksen se srušio na teren, borba za njegov život trajala je desetak minuta nakon čega je prebačen u bolnicu. Nedugo nakon toga ugrađen defibrilator za regulisanje rada srca.

Poslije nekoliko sedmica pauze danski veznjak se vratio klupskim obavezama, a danas je stigao u trening kamp Intera gdje sreo klupsko rukovodstvo i saigrače.

Momeni nastali nakon Eriksenovog ulaska u klupske prostorije se teško mogu opisati riječima. Neki će reći da su i jači od života. Sigurno je da 29-godišnjak nastale scene nikad neće zaboraviti.

Svi saigrači su Eriksena srdačno dočekali kao da im je u pitanju brat kojeg nisu vidjeli dugo vremena. Kod nekih je bilo i suza radosnica u očima, ali i dovoljno osmijeha. Naravno uslijedile su i zajedničke fotografije.

Poslije toga uslijedilo je i zajedničko fotografisanje sa saigračima i klupskim osobljem. Tom prilikom Eriksen je u rukama držao Interov dres s brojem 24.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Eriksen se nakon ove posjete vraća u Kopenhagen gdje će nastaviti liječenje po preporukama danskih doktora i u koordinaciji sa ljekarskim timom šampiona Italije.

kako sada stvari stoje više nikad neće zaigrati u dresu Intere zbog pravilinika Serije A gdje ne mogu igrati igrači sa ugrađenim defibrilatorom.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VELEZ
Znas sta ja ne razumijem, ako mu je srce orestalo kako je ostao ziv? Ja sam mislio da ako ti srce prestane onda prestanes zivit? Neko ovdje laze…ili ovo nije pravi eriksen (ne izgleda ko da je) ili nam doktori lazu kad to govore.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi