Christian Eriksen ipak ostaje u Tottenhamu
Eriksen ostaje u Tottenhamu, ali i dalje odbija da potpiše novi ugovor

Sve dileme su čini se riješene

Christian Eriksen ipak ostaje u Tottenhamu

S. Pašalić

Christian Eriksen je bio jedan od igrača čije ime se ovog ljeta najviše spominjalo u kontekstu transfera.

Danac je imao sjajnu sezonu iza sebe u dresu Tottenhama i bio je na putu da napusti London nakon što je Real Madrid pokazao interes, ali je sve na kraju propalo zbog prevelike cijene koju su Spursi postavili.

Kako se prelazni rok približavao kraju, šanse da Eriksen napusti Tottenham su bile sve manje i manje, a prema posljednjim informacijama čini se da ih više i nema.

Naime, Daily Mirror prenosi da će Danac po svemu sudeći ostati u Londonu s obzirom da nisu stigle ponude Real Madrida i Barcelone.

Manchester United je želio dovesti Eriksena do kraja prelaznog roka u Engleskoj, ali je Danac odbio tu mogućnost, a nešto kasnije je rekao kako će otići samo ako stignu ponude dva španska velikana ili Juventusa.

Ono što je loša vijest za Tottenham je da je Eriksen odbio novi ugovor koji mu je ponuđen i narednog ljeta će napustiti London kao slobodan igrač.

Eriksen je posljednju utakmicu koju je Tottenham iznenađujuće izgubio na svom terenu od Newcastlea počeo na klupi, a u igru je ušao tek u 62. minuti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Top Komentari

arsenal_fan_1886
kokosi u krizi ste, valja stadion otplatiti, naredne godine vam odose vertongen i onaj drugi stoper isto iz belgije
0 1
arsenal_fan_1886
u pravu si za ovu sezonu, ali ja sam to vise mislio da ce im biti sve teze u buducnosti, cener godina ce trebati da se to otplati...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi