5

Komentari (5)

goku_iz_sirokog
Cuj korona, jbt sta ljudima nece na pamet past
Farense
Prvo jezik se nikad ne izvlaci nego se osoba okrene na bok, a drugo ne treba koristiti koronu ili cjepivo za ratove između misljenja o njima. Vazno je saznat zbog cega se dogodilo ovo i da je vakcinu primio to je njegov izbor samo treba spriječiti posljedice
dinass
Svaka cast za komentar,ako su neobrazovani ljudi skloni glupiranju oko guranja ruku u usta covjeku u nesvijesti onda bi barem novinari trebali da paze sta pisu,znaci nikakvo vadjenje jezika i glupiranje vec tkz koma polozaj tj okretanje na bok kako bi jezik pao na stranu pod silom teze i otvorio disni put.Svaka 2 mjeseca clanak o sudiji,treneru isl cupacima jezika koji tim manevrom samo rizikuju da ostanu bez prstiju.
rizzvy
Okretanje na bok, podizanje glave prema gore i blago izvlacenje vilice sa vanjske strane ako cemo precizno. Iako mnogi prvu pomoc smatraju gluposcu, nikad covjek ne zna kada mu ova sitnica moze pomoci.
Tz_Niko75
Ne laprdajte, oko ispravnosti prve pomoci... Drugo je kad polazes na lutki nego kad covjek umire pred tobom. Bitno je da covjek ostade ziv i da mi djeca to nisu gledala.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.