Christian Eriksen bi mogao iznenaditi sve novim transferom, ali mora pristati na manju platu
Foto - EPA

Želi ga Mourinho

Christian Eriksen bi mogao iznenaditi sve novim transferom, ali mora pristati na manju platu

Midhat Šljivak

Christian Eriksen otpisan je u Interu i on će u narednih nekoliko dana napraviti transfer.

Danac se nije najbolje snašao na Giuseppe Meazzi. Antonio Conte jedva da koristi njegove usluge i već je najavljeno da je on na prodaju.

Sa mnogim ekipama se povezuje sjajni veznjak. Govorilo se najviše o PSG-u i Arsenalu, ali sada se u igru za njegovo dovođenje uključio i njegov bivši klub Tottenham.

Jose Mourinho ga želi nazad u tim. Ipak, da bi se to desilo Eriksen će morati da smanji zahtjeve oko plate i to trenutno koči pregovore između dvije strane.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Njegova trenutna plata u Interu je čak 229.000 funti sedmično. Tottenham ne želi da mu plaća toliko i ako želi nazad morat će znatno da smanji primanja.

Eriksen je igrao za Spurse od 2013. do 2020. godine. Nastupio je 305 puta za londonski klub i zabio je 69 golova.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adoii97
Jest postalo moderno prodas, pa onda vratis igraca za godinu dvije ?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi