Mourinho ponovo želi Perišića

Krilo Intera na meti Tottenhama

Mourinho ponovo želi Perišića

E. Škorić

Jose Mourinho nije uspio da dovede Ivana Perišića u Manchester United, ali probat će ga kupiti u Tottenham.

Mourinho je neko ko posebno voli hrvatskog reprezentativca i pratio ga već dugi niz godina. Sada će Portugalac ponovo pokušati da dovede Perišića.

Uzda se Mourinho da će Inter pustiti Hrvata koji ne dobija dovoljno minuta kod Antonija Contea. Inter će tražiti određenu odštetu koja nije velika i Tottenhamu to neće biti problem da plati.

Inače, Mourinho u Perišiću vidi nekoga ko će biti konkurentan Song Heung-minu na poziciji lijevog krilnog napadača.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kada je kao trener Manchester Uniteda Perišića želio dovesti, Inter je tražio preko 50 miliona eura, što je u to vrijeme Crvenim vragovima bilo previše.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realist
Bio bi odličan za Tottenham jer Bergwain nije rješenje
2 1
Mele
Ode momak u Bayern, uze ligu prvaka, Da nece i sa Tottenhemom uzeti. ha ha..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi