Christian Eriksen stigao na najtužniji potpis u svom životu

Dan odluke

Christian Eriksen stigao na najtužniji potpis u svom životu

Admin Čaušević

Christian Eriksen je na Evropskom prvenstvu imao srčani udar zbog kojeg mu je karijera dovedena u pitanje. 

Italijanski mediji pišu da je Eriksen jučer doputovao u Milano i to na vrlo vjerovatno najtužniji potpis u životu - raskid ugovora s Interom.

Nakon što ljekari na Apeninima nisu dozvolili Dancu da igra Seriju A sa defibrilatorom raskid ugovora je neminovnost.

Eriksen je u Milanu u društvu svog menadžera Marina Shootsa i njih dvojica će se danas sastati sa čelnicima Intera kako bi se raspravilo o cijeloj situaciji.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Odlični fudbaler se već pomirio s raskidom ugovora te je već neko vrijeme svjestan da će morati tražiti novi klub.

Tako će Eriksen postati vlasnik svog kartona te će odlučiti gdje nastaviti karijeru pošto su u Engleskoj, Nizozemskoj i Danskoj mjere opreza po pitanju njegove fizičke kondicije značajno blaže nego u Italiji.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bhf111
Koliko je Aguero pametniji od ove budale, pao mrtav na terenu, jedva ziv ostade i opet nece da prekine karijeru, zaradio si dovoljno sto obican narod nece za 10 zivota i malo ti je. Idi uzivaj jbt pusti loptu
10 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti