Inzaghi se okliznuo i pao niz stepenice, a reakcija navijača nije baš za pohvaliti

Trener Intera je dobro prošao

Inzaghi se okliznuo i pao niz stepenice, a reakcija navijača nije baš za pohvaliti

Endin Čaušević

Fudbaleri Intera minulog vikenda na svom terenu su bez problema sa 4:0 savladali ekipu Cagliarija.

Inter je lakše od očekivanog uspio da dođe do nova tri boda i preuzme vrh tabele Serije A.

Igrači aktuelnog prvaka Italije su oduševili svoje navijače sjajnom predstavom protiv Cagliarija, a posebno su se istakli Lautaro Martinez i Alexis Sanchez koji su odlično sarađivali u napadu.

Simone Inzaghi je odlučio da ovaj put odmori Edina Džeku jer nakon 4:0 zaista nije bilo potrebe da Dijamant ulazi u igru iako se zagrijavao prije toga.

I nakon završetka utakmice Inzaghi je bio u centru pažnje, ali zbog nevjerovatne situacije koja se desila kada je krenuo ka svlačionici.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inzaghi je krenuo niz stepenice u tunel stadiona Mezze, ali se onda okliznuo i pao na leđa što je mnoge nasmijalo, ali su mediji kritikovali pojedine navijače Intera što su se odmah počeli smijati iako se njihov trener mogao povrijediti.

No, njegovi pomoćnici su bili tu da mu ekspresno pomognu, a i sam Inzaghi se nasmijao zbog svog pada.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi