Priča o atipičnoj ženi fudbalera: Rušio joj se svijet i srce pucalo na hiljadu komada...

Neplanirano se našla u centru pažnje

Priča o atipičnoj ženi fudbalera: Rušio joj se svijet i srce pucalo na hiljadu komada...

A. Čaušević

Borba za život na terenu Parkena fudbalska je priča godine ne samo u Evropi već i u svijetu. Christian Eriksen je doživio infarkt, pao je na teren, uslijedio je muk, minute neizvjesnosti, drame, nestrpljanja, momenti dugi kao vječnost...

Iako je bilo i više nego dramatično na terenu, Eriksen je sada u stabilnom stanju i prognze o potpunom ozdravljenju su zaista optimistične.

Dok su se sjajnom veznjaku borili za život na teren u jednom trenutku utrčala i njegova djevojka Sabrina Kvist Jensen koju Danas opisuje kao negovu životnu ljubav.

Ovaj 29-godišnjak i Sabrina se poznaju otkako su bili veoma mladi, ali su svoju vezu počeli tek 2012. godine kada je Erikesn igrao za Ajax.

U prvim mjesecima veza im je bila na daljinu nakon što je Christian potpisao za Tottenham, a njoj se nije svidjela ideja da ide živjeti u London, a da prije toga ne završi dizajsnersku školu u Danskoj.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Bm6dfEMhNYd/[/instagram]

Oglasi

"Znamo se jako dugo, ali nismo od početka bili u vezi", priznao je Eriksen za Gazzettu dello Sport prije nekgo vremena. Kada je on stigao u London, Sabrina je radila u kompaniji za dizajn modne odjeće. Istovremeno je učestvovala u nizu humanitarnih akcija za pomoć siromašnoj djeci.

Radi se o veoma diskretnoj osobi i potpuno atipičnoj ženi fudbalera. Uopšte nije željna pažnje i slave. Njeni profili na društvenim mrežama su privatni, na Instagramu je prihvatila svega 232 pratitelja i to se radi o porodici i najbližim osobama.

Sabrina i Christian su u vezi desetak godina, ali još uvijek nisu stali pred oltar i za sada uopšte ne razmišljaju o organizovanju vjenčanja.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CJbmPL2gYkS/[/instagram]

U međuvremenu su oformili prelijepu porodicu sa dvoje djece. Alferd se rodio 2018. godine, dok je najmlađi Eriksen na svijet stigao prošle godine.

Porodica živi u Hamsteadu, jednom od najelitnijih mjesta u Londonu, iako su uvijek govorili da se nikako nisu navikli na način života u tom naselju.

Top Komentari

Johnny_20
Ona je plakala jer bi ostala bez miliona, posto mu je samo djevojka, a ne zakonska supruga.
1 34
makelele
Cuj atipična! Zena je sasvim normalna, šta tu ima biti atipično? Većina žena su normalne žene, samo je problem sto one koje su zaista atipične dobijaju medijski prostor.
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi