Eriksen ponuđen gradskim rivalima

Napušta Inter

Eriksen ponuđen gradskim rivalima

A. Čaušević

Samo godinu poslije dolaska u Inter Christian Eriksen je primoran da traži novu sredinu.

Eriksen se uopšte nije uklopio u sistem kojeg preferira Antonio Conte pa se može reći da su Nerazzurri uzalud potrošili 20 miliona eura.

Prema pisanju Marce odlični ofanzivni veznjak je ponuđen madridskim rivalima, Atletico i Realu.

Detalji nisu precizicirani, ali se ne isključuje mogućnost da Danac zaigra u trećoj različitoj Ligi petice nakon Premiershipa i Serije A.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Eriksen je ove sezone na terenu proveo svega 276 minuta. Ranije se spominjao kao i moguće pojačanje PSG-a, ali nakon što je Leandro Paredes odbio posubu u Inter od toga neće biti ništa.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi