Nakon Lukakua još jedan fudbaler priznao da mu je teško kod Tuchela

Otvorio dušu

Nakon Lukakua još jedan fudbaler priznao da mu je teško kod Tuchela

E. Ganibegović

Još jedan fudbaler Chelseaja javno se požalio na svoj status u timu.

Prije određenog vremena to je napravio Romelu Lukaku koji je čak otvoreno poručio da bi se volio vratiti u Inter, a sada je na red stigao i reprezentativac SAD-a Christian Pulišić.

Bivši fudbaler Borussije Dortmund trenutno je na pripremama reprezentacije koja će odigrati tri kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo u Kataru, od čeka prvu u petak protiv Salvadora.

Na tok okupljanju američkim medijima otvorio je dušu i požalio se na status u Chelseaju.

"Očito je bilo uspona i padova ove godine, sigurno. Trenutno nisam baš tamo gdje želim biti i stvari ne stoje na svom mjestu", počeo je Pulišić, ali od svega želi izolirati reprezentaciju:

"Trudim se da to ne utiče na mene kada dođem na reprezentativno okupljanje. Uzbuđen sam što sam ovdje. Ipak, kada dođem u reprezentaciju ne mogu da se ne pitam šta je s Chelseajem. Teško je."

"Stvarno je teško. Nisam uvijek igrao na pozicijama na kojima želim igrati, ali mislim da je kvalitet biti svestran i sposoban igrati na svim vrstama pozicija i imati različite uloge na terenu", kaže Pulišić i zaključuje:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Psihički me nekad pogodi, ali uvijek sam jako uzbuđen što ću biti u reprezentaciji i uživati u igranju s ovim momcima i jednostavno uživati u nogometu općenito."

Nakon domaće utakmice protiv Salvadora, Pulišića i ekpi očekuje gostovanje Kanadi (30. januar), a onda i domaći meč protiv Hondurasa (3. februar).

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi