Christian Pulišić prozvao američke navijače nakon pobjede nad Marokom

Nezadovoljan odazivom u Cincinnatiju

Christian Pulišić prozvao američke navijače nakon pobjede nad Marokom

Edmir Škorić

Christian Pulišić bio je kritičan prema broju navijača nogometne reprezentacije Sjedinjenih Država na stadionu TQL u Cincinnatiju.

U jednoj od provjera za Svjetsko prvenstvo, Amerikanci su pobijedili Vahin Maroko s 3:0, ali zvijezda SAD-a i Chelseaja razočarana je zbog navijača.

"Iz bilo kojeg razloga, nisam baš zadovoljan s količinom Amerikanaca ovdje", rekao je Pulišić nakon meča, misleći na broj navijača američke reprezentacije. "Ali hvala onima koji su došli, a podrška je uvijek velika od njih", dodao je.

"Mislim, bila je to sjajna pobjeda, stvarno smo sretni. Počeli smo dobro, postigli taj rani gol i zaista smo igrali dobar meč. I naravno, lijepo je vratiti se u Ameriku i ponovo igrati".

Brenden Aaronson i Timothy Weah zabili su sredinom prvog poluvremena, a Haji Wright je realizirao jedanaesterac u drugom poluvremenu u svom debiju za seniorsku reprezentaciju.

U Kataru će SAD igrati protiv Engleske, Irana i pobjednika nedjeljnog doigravanja UEFA Svjetskog prvenstva između Walesa i Ukrajine.

Top Komentari

velaMo
Naravno da može biti "nezadovoljan" posjetom navijača no mislim i da su navijači nezadovoljni njihovim primanjima ?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi