Odlazak Dybale neće puno zaboliti: Juventus je ekspresno pronašao zamjenu, kreću pregovori
FOTO: EPA

Imaju i poseban plan

Odlazak Dybale neće puno zaboliti: Juventus je ekspresno pronašao zamjenu, kreću pregovori

H. Zilić

Argentinac Paulo Dybala od naredne sezone gotovo sigurno neće više biti stanovnik Torina.

Dybala napušta Juventus, a kao nova destinacija spominje se Inter što je svkako razljutilo navijače Starde dame koja čini se ima spreman plan u slučaju Dybalinog odlaska.

Juventus je ranije bio zagrijan za Christiana Pulišića, a nakon svih dešavanja u Chelseaju posljednje vrijeme i pomenutog Dybalinog odlaska, transfer Pulišića u Juventus postao je sve aktivniji.

Navodno će veliki dio posla u cijeloj priči odigrati Weston McKennie, veliki prijatelj Christiana Pulišića s kojim zajedno dijelio svlačionicu u reprezentaciji SAD-a.

McKennie bi mogao biti ključan faktor u pregovorima i prilika da on i Pulišić zajedno dijele svlačionicu i u klubu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pored Pulišića potajno se spominje i ime Di Marije, ali ipak to je sada dalja opcija za Staru Damu.

Nisu poznati detalji oko eventualnog transfera Pulišića, a čini se da odlazak Dybale neće puno zaboliti ljude u Juventusu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Salence
Izvrstan igrač.Kad igra.Kad bi bio malo konstantniji lako bi dobio duplo više nego što sad traži. Šteta. Mekan, Podložan povredama i zamoru,i sa manjim zamorom pruža za 30-40% slabije partije. Šteta,šteta.Sad,sigurno se ne misli s njim kao s jedinom destkom na tri fronta u novoj sezoni,na mahove mu je i sama liga previše.Vuče na ono što nazivamo "mačak u vreći"Za grijanje klupe mogli su uzeti i mene,i to za puno manje para,ništa mu bolje dupe nije od mog
0 1
HarisADP
Cuj nece zaboljeti. PA KREPO JE JUVE ZA MENE! KREPO! Sve dok je gnjida alwgri tu, protiv Juventusa navijam osim u lš.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi