Cifra koju Pogba traži od Reala predstavlja problem u pregovorima

Francuz ima visoko mišljenje o sebi

Cifra koju Pogba traži od Reala predstavlja problem u pregovorima

E. Škorić

Paul Pogba samo je jedna u nizu zvijezda koje na ljeto želi da kupi Real Madrid.

Realova lista želja nikada nije bila veća i 'bogatija', a na njoj su, između ostalih, Eden Hazard i Paul Pogba.

I dok je Hazardov transfer sve izvjesniji, Pogbin postaje nemoguća misija. Unatoč brojnim kritikama u Manchesteru, Francuz bi mogao ostati na Old Traffordu i naredne sezone.

Vrlo je moguće da je igračeva želja da ode u Real, ali Madriđani ne žele da izdvajaju 15 miliona eura po sezoni za veznjaka, a Pogba smatra da toliko vrijedi.

Navodno je to jedan od glavnih razloga što je transfer miljama daleko od realizacije, mada bi se Real i Manchester lako mogli dogovoriti kada je visina odštete u pitanju.

Neki ipak vjeruju da će Pogba otići nakon ove sezone, a to misli i bivši igrač Uniteda Parice Evra.

Patrice Evra smatra kako je Paulu Pogbi mjesto u Manchester Unitedu, ali sumnja u njegov ostanak. Kao kap koja je prelila čašu vidi verbalni napad navijača nakon očajnog izdanja protiv Cardiffa...

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ne branim ga, ali kada se dogode takvi incidenti s navijačima, to ubija Paula. To se događa samo zato što je to Paul Pogba, zbog njegove frizure, plesa, Instagrama i svega ostalog, ljudi ga kritiziraju, a zaboravljaju kakav je igrač. Samo on i De Gea iz ove momčadi mogu igrati u velikim europskim klubovima. Mislim da će otići iz Uniteda nakon uvreda od strane navijača jer kada negdje igrate, morate osjetiti ljubav navijača. Ako ostane, možda će se i to promijeniti", smatra Evra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi