Cijeli svijet je čekao šta će reći Messi, ali...

Argentinac samo projurio pored novinara

Cijeli svijet je čekao šta će reći Messi, ali...

Fudbaleri Barcelone sinoć su na Anfieldu pretrpjeli veliki poraz.

Premda se očekivalo da će nakon visokih 3:0 iz prve utakmice uzvrat na Anfieldu biti samo formalnost za katalonski klub, Messi i društvo na kraju su primili četiri pogotka i oprostili se od daljeg takmičenja u Ligi šampiona.

U revanšu mnogi su podbacili, pa i kapiten Lionel Messi koji je nastavio i grozan niz. Naime, argentinski fudbaler nije zabio gol u polufinalu Lige šampiona još od sezone 2010./2011. i gostovanja na Realovom Santiago Bernabeu.

Nakon Barceloninog ispadanja upravo je Messi bio najtraženiji među novinarima. Nakon što je postalo jasno da su svi njegovi planovi pali u vodu Argentinac je djelovao shrvano u toj mjeri da gotovo nikome nije čestitao, a i u 'mix-zoni' je samo projurio pored novinara s rukama u džepovima i bez izjava.


Za razliku od Messija, hrabrosti da stane pred novinare imao je Sergio Busquets.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Nemamo što reći osim da se ispričavamo svim navijačima, ponovio se Rim, za koji smo vjerovali da je bio samo loša večer", rekao je Busquets.

Podsjetimo, mrežu Barcelone u sinoćnjem porazu tresli su po dva puta Origi i Wijnaldum.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi