Cijeli život je u Realu, ali sada je vrijeme za odlazak: Serije A naredna stanica

Napušta Kraljeve

Cijeli život je u Realu, ali sada je vrijeme za odlazak: Serije A naredna stanica

A. Čaušević

Rijetko koji fudbaler u modernom fudbalu cijelu karijeru provede i istom klubu. 

Nacho Fernandez je prošao omladinske selekcije Real Madrida, a od 2013. godine igra za prvi tim trofejnog kluba iz prijestolnice Španije.

Međutim, prema izvještajima s Pirineja Nacho se priprema za selidbu i to na Apenine gdje ga žele tri kluba iz Serije A.

Mundo Deportivo navodi da su za njegove usluge zaintereosvani Napoli, Roma i Milan.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nacha zastupaju isti agenti kao i Alvara Moratu, prilikom Moratinog transfera u Juventus oni su posjetu Italiji iskoristili da razgovaraju i o budućnosti 30-godišnjeg štopera.

Inače, Nacho do sada ima 200 odigranih utakmica u prvom timu Los Blancosa, ali i veliki broj osvojenih trofeja uključujući čak četiri Lige prvaka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Maestro
Ispodprosjecan igrač padavičar najpoznatiji po laganom padanju u šesnaestercu kao protiv Juveta u 90 minuti kada Ronaldo realizira taj penal i toliko se raduje ko da je izboren pošteni i pinova ga navijači Juveta prihvatili nevjerovatno još samo fali da u Juve diše i ovaj padavičar
3 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi